Monday, May 25, 2009

Bro Ropee Kemalangan


Ada sedikit berita sadis dimana salah seorang ahli Guanomu, saing kita bro Ropee telah mengalami sedikit kemalangan pada 2 minggu lepas. Alhamdulillah tiada kecederaan berat berlaku hanya kereta yang beliau naiki sahaja yang mengalami kerosakan. Kita mendoakan semoga beliau serta keluarga bersabar menerima ujian yang menimpa. Begitu juga kepada saing-saing yang lain jika ada sebarang berita gembira, sedih atau apa sahaja diharap dapat dimaklumkan kepada saing-saing kita yang lain mungkin ada yang kita boleh sama-sama menolong menyelesaikannya.

Berikut ada ucapan yang dihantar oleh saing-saing kita di dalam email group guanomu@yahoogroups.com :

Daripada Bro Ropee sendiri :
ALHAMDULLILLAH. ..Ambo selamat dan cuma dapat telur ayam atas kepala sebab terantuk kuat sangat.....konon ceritanya dlm perjalanan balik main golf dari Gemas, dah lepas cabang doh tapi ada kedai cendol, pusing balik nok perkena cendol tu yang kena tepuh ko TROOPER tuh...Nak wat guano, syukurlah tak cedera apo2, kereta punah biasalah, insurance ada....cuma sayang ko prado ambo tu..takut2 tak sedap doh lah lepas nih.

Daripada Sedara Rosham :
Assalamualaikum, Kawe baru dapat cerita nih, terkejut jugak bila dengarnya.
Kawe doakan semoga bro Ropee dapat bersabar di atas
musibah yang menimpa, semoga semuanya baik-baik
belako dan cepat sembuh kalu ada sebarang kecederaan.

Daripada Bro Ripin :
teruk juga napok pado kereto tuh tapi alhamdulillahlah ore tak dok apo2

Daripada Sohuk :
kepada ahli guanomu group kawe nak maklumkan ,sdr broropee telah terlibat dalam kemalangan d gemas ,johor pada minggu lepas.alhamdulillah semuanya selamat.kepada broropee dan keluarga banyak 2 lah bersabar

Daripada saing-saing lain :
Pakat bawak kereta molek-molek weii...sayang kat bini tuh...

No comments:

Post a Comment