Thursday, June 25, 2009

Kejohanan Bowling Antarabangsa Guanomu'09




Assalamualaikum,
Kemarin saya ada jumpa ustaz Pawie dan bincang
pasal aktiviti kita dah lama tak buat, last dulu lepas
tengok Kelantan lawan bola.

Jadi gak ada cadangan untuk kita buat kejohanan
bowling antarabangsa peringkat guanomu cadangnya
nak buat awal bulan Julai kita gantikan dengan
perjumpaan bulanan kita pada bulan tersebut.
Pertandingan ini hanya untuk kategori kita sahaja
jadi gak nya tak payah bawak family lah sebab
hadiah pun terhad. Berikut adalah cadangan kawe
dengan pawie :

Tarikh : 11/7/2009 (Sabtu)
Masa : 9.00 malam
Tempat : Bowling Summit
(Kalu adacadangan tempat lain tolong royak deh).

Bayaran : RM30 (3 game setiap orang + beli hadiah)
tidak termasuk minum. Kalu ada lebih masuk tabung.
InsyaAllah semua dapat hadiah...

Bak po buat lewat nyah... sebab nak bagi peluang semua
pakat-pakat training lah dari lo nih...
Ko guano ....
Rosham

4 comments:

  1. orang kota bharu bole joint ko.

    ReplyDelete
  2. wehhh ... kawe kiro guano nih. jawoooo

    ReplyDelete
  3. Anonymous = KaprixJuly 2, 2009 at 8:05 PM

    aku daaaa

    ReplyDelete
  4. guano ni lepa kelate kalah sunyi sepi jah
    takdo ko program gapo2 raya ni .....

    ReplyDelete